Centre de Evaluare


Descoperim si dezvoltam punctele forte si slabiciunile oamenilor dvs. Stiti care dintre managerii dvs. sunt top-performeri ? Stiti care dintre angajatii dvs. au potentialul de a deveni manageri de top? Stiti ariile de dezvoltare pentru personalul dvs. si ce nevoi de dezvoltare au acestia?


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

La toate aceste intrebari se poate raspunde cu ajutorul Centrului de Evaluare a Managementului din cadrul Premier Global. Aceasta tehnica supune participantii la o serie de simulari si teste evaluand masura in care acestia au cunostintele si competentele de a fi manageri de succes.

Centrele de Evaluare sunt folosite in scopul evaluarii angajatilor pentru promovare sau a potentialilor noi angajati, precum si in oferirea de informatii managerilor cu privire la ariile pe care subordonatii acestora ar trebui sa le dezvolte pentru a fi lideri adevarati in organizatie.

Centrul de Evaluare al Managementului din cadrul Premier Global are in vedere printre urmatoarele competente:


Leadership

Initiativa

Creativitate

Comunicare

Asertivitate

Relationare

Sunt folosite numeroase tehnici de masurare a acestor atribute. Printre aceste tehnici se numara: Interviuri bazate pe competente,Studii de Caz, Exercitii Stimulative, Simulari de Sedinte, Prezentari, Testare Psihometrica, etc.

Centrul de Evaluare dureaza 2 zile si fiecare participant este evaluat individual pentru fiecare atribut in parte. Scorurile sunt combinate pentru a oferi o clasificare generala reprezentand capacitatea fiecarui participant in relatia cu alti manageri sau potentiali manageri din Bucuresti sau din alte orase din Romania sau din alta regiune geografica.

Fiecarui participant i se ofera o sedinta de feedback cu durata de 1 ora si ½ ora , in care i se arata la care dintre criterii a aratat o capacitate puternica si care sunt acele arii in care are nevoie de dezvoltare. Totodata fiecare participant este sfatuit cum ar putea sa-si imbunatateasca capacitatile.

De asemenea o copie a raportului fiecarui participant este transmisa managerului, subliniind masurile propuse a fi luate pentru fiecare participant precum si o evaluare de ansamblu in ceea ce priveste posibila evolutie a acestora in organizatie.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed