Coaching


Furnizam dezvoltare personala eficienta si masurabila. Profita echipa dvs. de intregul ei potential? Doriti sa imbunatatiti in mod semnificativ eficienta managerilor dvs?


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Premier Global ofera servicii de Coaching profesionist, echipa noastra avand experienta considerabila in a furniza Coaching la cele mai inalte standarde de performante atat in Romania cat si in plan international.


Coaching-ul reprezinta o serie de sesiuni intensive, individuale, care au scopul de a imbunatati radical performanta, de a spori cunostintele si de a dezvolta abilitatile. Deoarece este un proces individual, desfasurat intre coach si participant, invatarea poate fi focalizata specific pe circumstantele proprii ale participantului. Acest lucru inseamna rezultate extrem de rapide si impresionante ce pot fi observate in urma unui program de coaching.

Coaching-ul nu inseamna ca doar coacher-ul vorbeste iar participantul asculta. Este un proces dinamic care utilizeaza o serie de tehnici care sa permita centrarea activitatii pe invatare. Participantul invata prin practica mult mai mult decat prin activitatea clasica de predare.

Urmatoarele sunt exemple de arii care pot fi imbunatatite prin intermediul coaching-ului.


Stres

Asertivitate

Leadership

Comunicare

Relationare

Atitudine


Coaching Executiv: Acesta este un program de coaching sugerat de managerul participanților. Poate fi utilizat ca un proces accelerat de dezvoltare a executivilor top-performeri sau pentru ca acestia sa faca fata diferitelor probleme. Include intalniri intre participant, coach si managerul participantului pentru masurarea si analiza progreselor.

Coaching de Cariera: Este proiectat specific pentru executivii care doresc sa progreseze in cariera, acesta constand intr-o relatie confidentiala intre participant si coach. Prin concentrarea asupra a ceea ce participantul doreste sa obtina in cariera sa, procesul inlatura obstacolele din calea succesului si sustine participantul sa-si atinga potentialul.

Coaching Personal: Acest proces este proiectat pentru persoanele care necesita coaching personal in anumite arii. De obicei, acesta poate imbunatati modul in care acestia interactioneaza sau gestioneaza leadershipul sau asertivitatea.


Numeroase tehnici sunt utilizate in timpul procesului de coaching. Acestea pot include Studii de caz, Evaluare Psihometrica, Jocuri de Rol, Lectura Individuala, Discutii, Obiective si Planuri de Actiune, etc.

Coaching-ul are loc de obicei in sedinte de 1 ora si jumatate, de obicei pentru o perioada de 8 saptamani, desi durata se poate adapta nevoilor individuale si circumstantelor personale. Premier Global poate furniza sesiuni de Coaching in Bucuresti sau in alte mari orase din Romania sau din alte tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America, etc.

Dupa fiecare sedinta, participantul va trebui sa practice lectiile invatate. Rezultatele actiunilor dintre sesiunile de Coaching sunt analizate si utilizate ca material de studiu pentru sesiunea urmatoare. Planurile de actiune si obiectivele sunt, de asemenea,convenite in conjunctie cu managerul participantului.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed