Despre Noi


Premier Global este o companie Romano-Britanica de consultanta in Resurse Umane, orientata spre viitor, cu o buna intelegere a tehnicilor actuale de Evaluare, Coaching si Recrutare si o profunda apreciere a culturii romanesti si a modului de viata romanesc.


ABORDAREA NOASTRA

Toate Serviciile Premier Global International sunt realizate dupa nevoile specifice ale clientilor nostri si sunt intodeauna furnizate intr-un mediu profesionist, interactiv si informativ oferind maximum de impact si relevanta pentru echipa dvs, asigurand profitabilitate ridicata si eficienta.


OAMENII NOSTRI

Avem consultanti de top cu experienta internationala semnificativa in Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America, capabili sa furnizeze servicii de Recrutare, Evaluare si Coaching, la cele mai inalte standarde, operand intr-un mod flexibil si energetic.


VALORI

Premier Global se fundamenteaza pe un set de valori impartasite in unanimitate de membrii echipei care contureza caracterul,comportamentul si cultura noastra organizationala.

Integritatea

Transparenta si integritatea sunt fundamentale in relatia noastra cu oamenii, fie ei clienti, colegi, parteneri sau alti stakeholderi. Etica in afaceri si in relatiile cu oamenii este elementara pentru noi si consideram cu tarie ca o organizatie este puternica atunci cand nu face compromisuri morale si alege integritatea in defavoarea profitabilitatii pe termen scurt. Intotdeauna vom trata problemele cu raspundere si deschidere si vom alege sa expunem doar adevarul, indiferent de situatie.

Relatia cu Clientii

Privim relatia cu clientii nostri ca pe o relatie bilaterala, bazata pe incredere reciproca si orientata pe termen lung. Intotdeauna, vom incerca sa ajungem dincolo de nevoile clientilor nostri, oferind solutii peste asteptarile acestora intr-o maniera eficienta. Clientii nostri beneficiaza de o atentie sporita din partea noastra consolidand o relatie consultant-client intr-o relatie intre doi parteneri.

Spiritul de Echipa

Echipa Premier Global International sustine diversitatea si multitudinea de beneficii pe care aceasta o aduce unei organizatii. Fiecare membru al echipei se simte cu adevarat parte componenta a echipei, incurajandu-se spiritul de echipa, impartasirea de cunostinte si experiente, ajutorul si sustinerea reciproca precum si lucrul intr-o atmosfera destinsa, detensionata si propice performantei.

Flexibilitatea

Indiferent de cerintele clientilor nostri, experienta si expertiza ne permite furnizarea solutiilor la un nivel ridicat de flexibilitate, facand posibila adaptarea resurselor la cerintele clientilor pentru un maxim de eficienta si eficacitate.

Angajamentul

Fie ca este vorba de anagjamentele fata de clienti, colegi sau parteneri, echipa noastra isi va tine promisiunile si nu va altera in niciun fel obligatiile asumate spre indeplinire. Pasiunea pentru ceea ce facem coroborata cu concentrarea intensiva in satisfacerea nevoilor clientilor, ne permite furnizarea de valoare adaugata solutiilor noastre.

Comunitatea

Purtam un deosebit respect pentru societatea si comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Intreaga noastra activitate se conformeaza principiilor si normelor etice ale comunitatii. Ne dorim tot ceea ce este benefic pentru societate si incercam ori de cate ori avem ocazia sa oferim comunitatii ceea ce are nevoie prin prisma expertizei si resurselor noastre.


Comments are closed