Recrutare Petrol si Gaze


Gasim Oamenii potriviti pentru Joburile potrivite. Angajati oamenii potriviti? Aveti siguranta ca sunt oameni care se vor integra in organizatie si care vor colabora usor cu actualii angajati? Aveti dificultati in a identifica persoanele potrivite pentru anumite pozitii?


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Solicitand companiei Premier Global International sa preia nevoile dvs. de recrutare, puteti avea certitudinea ca veti beneficia de personal dedicat si devotat cu abilitati si atitudini care sa faca fata fara dificultati provocarilor profesionale din organizatia dvs si sa contribuie cu plus-valoare la succesul si dezvoltarea organizatiei dvs.


EXPERIENTA NOASTRA

Experienta noastra vasta atat in recrutare cat si in dezvoltare, acopera atat piata din Romania cat si piata internationala. Proiectele noastre s-au derulat atat pentru sectorul public si privat din Bucuresti si din alte orase din Romania, cat si pentru organizatii din Europa, Asia Pacific sau Orientul Mijlociu. Avand o experienta extensiva a ariilor pe care le acoperim, putem asigura clientii nostri de servicii exemplare si consultanta proiectata special pentru fiecare situatie in parte.

Datorita experientei noastre extinse, Premier Global International este ideal plasata pentru a recruta numeroase tipuri de specialisti pentru companii din domeniul petrolier, inginerie, constructii, etc. Dispunem de o baza de date vasta de experti care poseda nu doar expertiza dar si motivatia de a indeplini standardele dvs de performanta si pentru a adauga valoare companiei dvs. De-a lungul timpului, am recrutat Ingineri, Manageri sau Tehnicieni in domeniile: Mecanic, Electric, Instrumentatie, Proces, Proiectare, Planificare, HSE, Constructii, Pre-commissioning, Commissioning, Start-up, Mentenanta, Piping, Rigging, Field Service, etc pentru companii importante din industria petroliera, inginerie, constructii, sau alte tipuri de industrii.


ABORDAREA NOASTRA

Mai jos este procesul recomandat de Premier Global in cadrul proiectelor de recrutare in volum. Mentionam ca echipa noastra este pe deplin flexibila la nevoile si cerintele clientului.


Pasul 1: Baza de datePasul 2: PromovarePasul 3: SelectiePasul 4: InterviuriPasul 5: Mobilizare


Premier Global mentine o relatie stransa cu candidatii care aplica in proiectele noastre de recrutare, asigurandu-ne de disponibilitatea si motivatia acestora de a lucra in diverse locatii si pe anumite pozitii. In acest fel ne asiguram ca vom propune spre evaluare candidatii care nu doar indeplinesc cerintele tehnice dar poseda si motivatia necesara.

Avand o experienta de mai mult de 6 ani in ceea ce priveste campaniile majore de recrutare, veti colabora cu echipa noastra de experti in recrutare. Toti membrii echipei noastre poseda cunostinte remarcabile din diverse industrii care combinate cu cunostintele vaste in tehnicile si instrumentele de evaluare, ne permite sa identificam persoana care se potriveste exact nevoilor dvs.


CLIENTII NOSTRI

Echipa Premier Global a colaborat cu companii multi-nationale precum ADNOC, GASCO, ADGAS, ATKINS, Chevron Phillips, Petro Rabigh, Hyundai E&C, SIG Combibloc, Kuwait Oil, Saudi Aramco, SABIC, Petronas, Qatar Petroleum, Mustang HDP, KazMunyGas etc, preluand proiecte majore de recrutare.

“Echipa Premier Global sunt o colectie fina de profesionisti care stiu sa interactioneze in mod eficient cu clientii si sa le respecte standardele. In numeroase cazuri, echipa Premier Global a aratat ca este dispusa sa faca tot posibilul pentru a-si atinge obiectivele si asteptarile clientilor. Echipa Premier Global este foarte buna in ceea ce face si nu va dezamagi niciodata. ”  (Rhyl Patrick Palma, Recruitment Generalist, GASCO Abu Dhabi)

Utilizam numeroase tehnici pentru a evalua fiecare candidat. Printre acestea se includ: Interviu bazat pe Competente, Evaluare Tehnica, Evaluare Limba Engleza, Studii de Caz, Notarea CV-ului, Simularea sedintelor, Prezentare, Testare Psihometrica, etc.

In functie de fiecare proiect de recrutare in parte si de cerintele clientului, estimam o perioada medie de 10 zile lucratoare din momentul in care se demareaza procesul de recrutare si momentul in care clientul va primi primul set de CV-uri conform cerintelor si specificatiilor clientului. Compania Premier Global este cunoscuta la nivel international atat de companii importante cat si de candidati, ca o organizatie care merge dincolo de asteptari, dovedind eficienta, proactivitate si orientare catre o relatie pe termen lung cu toti stakeholderii sai.

Ne propunem sa furnizam doar servicii la cele mai inalte standarde de calitate, ramanand pe deplin flexibili nevoilor specifice ale clientilor nostri. Experienta si expertiza noastra in a face fata cu succes proiectelor de recrutare in volum, ne recomanda pentru orice provocare profesionala.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed