Sinclair Stevenson


DESCOPERIM SI DEZVOLTAM PUNCTELE FORTE SI SLABICIUNILE OAMENILOR DVS


Sinclair Stevenson a realizat Coaching si Evaluare pentru Executivi Seniori si Manageri din lumea intreaga pentru mai mult de 15 ani.

El a proiectat si furnizat Centre de Evaluare in SUA, Europa, Asia Pacific si Orientul Mijlociu utilizand cunostintele profunde in a descoperi potentialul oamenilor si in a identifica nevoile acestora de dezvoltare.

Sinclair este expert in chestionarele de personalitate, fiind licentiat complet in PAPI , OPQ, 16PF si Assessor adaugand experienta considerabila in Feedback 360, Intervievare si Schimbare Organizationala.

“Sinclair este profesionistul suprem. Intodeauna se va asigura de faptul ca expertiza sa este utilizata eficient in beneficiul clientilor.”

Hazel Wade: associate Coach, Penna plc

Fiind un Trainer vibrant si dinamic in Management cu acent pe dezvoltarea echipelor, rezultatele sunt intodeauna in egala masura dinamice si eficiente.


BACKGROUND SI EXPERIENTA

Proiectele specifice in care Sinclair a fost implicat includ dezvoltarea de competente pentru British House of Commons, centre de evaluare pentru manageri de top din doua mari companii din industria petrolului, programe de coaching pentru directori seniori din Romania ai unora dintre cele mai mari multinationale, precum si dezvoltarea echipelor pentru importante banci din Londra.

Sinclair a fost responsabil pentru dezvoltarea si lansarea pe piata a unui nou instrument psihometric, dezvoltat prin parteneriatul dintre Cranfield School of Management si Penna Consulting care este primul din gama sa pe piata, folosit pentru a masura direct performanta echipei ca intreg si nu ca suma a entitatilor individuale.

Printre organizatiile la care Sinclair si-a adus aportul in cresterea performatelor se numara: Saudi Aramco, Banca Transilvania, Petronas, British Petroleum, ODS, Heidi Chocolates, Heineken, Nestle, Gasco etc. Puteti citi aici toate testimonialele despre Sinclair Stevenson.

Ca psiholog de afaceri, Sinclair Stevenson a fost implicat in evaluarea oamenilor la cele mai inalte niveluri ale afacerii si a fost responsabil de proiectarea cadrului de competente pentru cele mai inalte pozitii de directori si presedinti pentru importante organizatii in Londra. De-a lungul timpului a lucrat in proiecte de Evaluare in Malaezia, Arabia Saudita, dezvoltarea managementului in intreaga Europa, incluzand Romania, dar si proiecte de coaching in Regatul Unit al Marii Britanii.

Sinclair este CEO-ul Premier Global International, incepand cu anul 2008 si este de asemenea membru al Consiliului Fundatiei Princepesa Margareta a Romaniei.


CE FACE SINCLAIR SI MAI ALES CUM

Perspectiva sa vizionara este aceea ca, indiferent daca sunteti in cautarea dezvoltarii unei echipe sau a unei persoane individuale, Sinclair va sti intodeauna ce sa faca si in ce mod.

Datorita vastei sale experiente internationale in dezvoltare, coaching si evaluare, Sinclair va contribui la identificarea strategiei potrivite pentru a creste performantele membrilor echipei dvs.


CALIFICARI

MSc Organisational Psychology – Manchester School of Management, UMIST

BSc Occupational Psychology (First Class) – University of Ulster

Certificat BPS Nivelul A si B Psychometrics

Accreditat in SHL, 16PF, PAPI, GPI, Assessor, instrumente de evaluare SDI


PERSONAL

Un om caruia ii plac atat activitatile culturale cat si cele sportive, Sinclair practica cu regularitate schiatul si golful. De asemenea, ii face placere sa mearga la opera si sa cante la vioara pentru a se relaxa.


CONTACTATI-L PE SINCLAIR DIRECT

Mobile: (0040)753 066 006

Email: sinclair.stevenson@pgrom.com


Comments are closed