Testare Psihometrica


Instrumentele cunoasterii in profunzime a aptitudinilor si abilitatilor oamenilor dvs. Cat de bine va cunoasteti angajatii dvs. de top? Cand recrutati, va doriti uneori sa cunoasteti exact punctele forte si slabiciunile persoanei respective? Aveti nevoie de un catalizator care sa stimuleze oamenii sa se dezvolte?


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Chestionarele psihometrice sunt unelte extraordinare in a va cunoaste oamenii in profunzime. Acestea pot fi folosite fie pentru a adauga valoare in situatiile de evaluare, precum situatiile de recrutare sau promovare , fie pentru a oferi o baza in planificarea dezvoltarii.

O mare varietate de trasaturi, competente si chiar atitudini sunt masurate cu ajutorul chestionarelor psihometrice. De obicei, acestea includ urmatoarele:


Autorealizare

Initiativa

Angajament

Inteligenta

Organizare

Creativitate


Chestionarele pentru care Premier Global poseda licenta de utilizare, includ urmatoarele: PAPI, CPI, Hogan, 16PF, Assessor, OPQ / SDI

Exista 2 tipuri principale de chestionare:

Chestionarele de Personalitate sunt acelea care masoara trasaturile de personalitate, precum faptul ca o persoana sa fie inclinata sa socializeze sau sa fie inclinata spre organizrea activitatilor.Chestionarele de Abilitati sunt acele chestionare care masoara, de obicei, limitele capacitatilor unei persoane si acopera arii cum ar fi IQ-ul sau abilitatile matematice.


Chestionarele pot fi foarte usor accesate prin intermediul internetului si de obicei dureaza intre 30 si 40 de minute pentru a fi completate. Dupa finalizare, un raport este generat automat si interpretat de catre unul dintre specialistii Premier Global. Raportul poate fi pastrat de catre participant astfel incat acesta sa-l poata folosi pentru nevoile de dezvoltare viitoare.

Premier Global poate furniza solutii de interpretare a chestionarelor de personalitate printr-o sesiune fata in fata indiferent daca sunteti din Bucuresti, dintr-un alt mare oras din Romania sau dintr-o alta tara din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America, etc.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed