Turneul Access MBA – Access Masters


Programe specializate de MBA si Masterat. Sunteti interesati sa cunoasteti programele de MBA si Masterat ale Universitatilor internationale de Top? Sunteti interesati sa cunoasteti personal reprezentantii si directorii de admitere al unora dintre cele mai importante Universitati?


Premier Global furnizeaza partenerilor nostri, Advent Group, personalul ce contribuie la organizarea si gazduirea evenimentului Access MBA si Access Masters in Bucuresti, Romania.

Turneul Access MBA si Access Masters este gazduit anual in mai mult de 55 de locatii in intreaga lume.


Pe 9 Mai 2016 evenimentele vor avea loc in Bucuresti pentru a oferi candidatilor posibilitatea de a evalua oferta programelor de MBA si Programelor de Masterat Specializat. La eveniment vor participa cele mai bune scoli de afaceri internationale cu scopul de a intalni candidati valorosi din Romania

Detinerea unui MBA inca este cel mai bun instrument pentru o evolutie rapida in cariera. Conform Financial Times, absolventii cursurilor de zi din cadrul programelor MBA din top 100 se pot astepta la o crestere salariala de 111% in 2013, in trei ani de la finalizarea studiilor.Evenimentul Access MBA

MBA-ul este destinat profesionistilor experimentati. Daca aveti mai putin de 3 ani de experienta de lucru, ati putea fi interesat/a de Programele de Masterat Specializat in Management, Finante, Marketing sau Relatii Internationale.

Faceti cunostinta cu Scolile Internationale de Afaceri de Top, intr-o intalnire fata in fata


In zilele noastre, un MBA in cadrul scolilor de afaceri de top garanteaza o crestere cu 100% a salariului in 3 ani. La aceasta se adauga aptitudinile profesionale pe care le veti dobandi, precum si reteaua profesionala care sunt incomensurabile.

Access MBA ofera candidatilor din lumea intreaga intalniri fata in fata cu recrutori din cadrul universitatilor internationale de top. Prin inregistrarea pentru Evenimentul din Romania pe data de 9 Mai 2016, profilul dvs va fi analizat in detaliu de catre expertii nostri care va vor directiona catre cel mai bun program de MBA care vi se potriveste. In ziua evenimentului veti beneficia de:

Intalniri IndividualeConferinteConsiliereAdmitere si Burse


Aceasta este o oportunitate pentru a determina care dintre scolile de afaceri se aliniaza nevoilor dvs. Mai jos gasiti toate detaliile Evenimentului Access MBA, organizat de catre partenerii Premier Global – Access MBA, precum si modalitatile de inregistrare. Inregistrati-va gratuit inainte de eveniment si veti beneficia de o evaluare preliminara a profilului dvs si va veti asigura unul dintre locurile limitate pentru intalnirile individuale.

Inregistrare gratuita pentru Evenimentul Access MBAEvenimentul Access Masters

Programele specializate de Masterat sunt destinate pentru proaspat absolventii de facultate sau profesionisti de nivel “junior”. Daca aveti mai mult de 3 ani de experienta de lucru, ati putea fi interesat de programele de MBA.

Faceti cunostinta cu Scolile Internationale de Top sub forma intalnirilor fata in fata si a Workshop-urilor


Intariti-va profilul dvs si dezvoltati-va educatia cu un Program de Masterat. Evenimentul Access Masters se va desfasura in Romania pe data de 9 Mai 2016, pentru cel de-al cincilea an consecutiv impreuna cu scolile de afaceri si univeritatile internationale de top.

Access Masters ofera diferite optiuni pentru candidati in diferite etape ale alegerii unui program de Masterat: Workshop-uri tematice si Intalniri Personalizate.

Workshop-uri TematiceIntalniri Personalizate


Workshop-urile sunt organizate tematic. Scolile de Afaceri prezinta programe precum Management (inclusiv Afaceri, Strategie, Organizare, etc), Finante (inclusiv Contabilitate, Banci, etc), Marketing (inclusiv Comunicare, Media, etc) sau Relatii Internationale.

In cadrul evenimentului Access Masters, candidatii primesc atentie individuala din partea echipei de consultanta care asista candidatii in cadrul programului si tematicii alese.Mai jos gasiti toate detaliile Evenimentului Access Masters, organizat de catre partenerii Premier Global – Access Masters, precum si modalitatile de inregistrare. Inregistrati-va gratuit inainte de eveniment si veti beneficia de o evaluare preliminara a profilului dvs si va veti asigura unul dintre locurile limitate pentru intalnirile individuale.

Inregistrare gratuita pentru Evenimentul Access Masters


Comments are closed