Consiliere in Cariera


Maximizati-va potentialul. Sunteti blocat la locul dvs de munca? Simtiti ca nu sunteti apreciat sau ca talentul dvs este irosit? Poate doriti sa schimbati locul de munca sau sa schimbati directia dar nu stiti cum sa realizati acest lucru.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Premier Global va va ajuta sa va decideti asupra celei mai potrivite cariere pentru dvs dar va va si arata ce sa faceti pentru a va atinge obiectivele.

In primul rand, vom discuta cu dvs despre obiectivele dvs in cariera. Industria in care doriti sa lucrati, nivelul pe care doriti sa-l obtineti si salariul de care aveti nevoie. Apoi vom afla punctele dvs tari si vom identifica actiunile necesare pentru indeplinirea obiectivelor.

Urmatoarele sunt exemple de servicii pe care le putem furniza pentru a va ajuta sa gasiti jobul ideal.


CV

Interviu

Personalitate

Dezvoltare

Job-Hunting

Cariera

Premier Global va va sutine in Maximizarea Impactului CV-ului dvs, Coaching pentru Interviu, Analiza de Personalitate, Dezvoltare Personala, Tehnici de Job-Hunting, Asistenta in Cautarea Carierei.

Vom parcurge un proces riguros, incercat si testat pentru a asigura rezultatele de care aveti nevoie. Etapele sunt urmatoarele:


Pasul 1: Identificarea ScopurilorPasul 2: Stabilirea ObiectivelorPasul 3: Evaluarea PersonalitatiiPasul 4: Identificarea ActiunilorPasul 5: Realizarea TraininguluiPasul 6: Monitorizare si Analiza

Utilizam California Personality Inventory(CPI) pentru a va ajuta sa va intelegeti preferintele, punctele forte si acele aspecte care reduc eficienta la locul de munca. Prin analiza rezultatelor acestui instrument, veti avea o viziune mult mai clara despre mediul de lucru care vi se potriveste si despre cariera in care aveti cele mai multe sanse sa va atingeti potentialul.

Gasirea jobului potrivit nu consta doar in angajament – se refera de asemenea la a face lucrurile potrivite la momentul potrivit. Premier Global va va arata cum sa va folositi cel mai bine de conexiunile dvs, cum sa realizati acel CV care rezulta intr-un interviu si cum sa va comportati la interviu pentru a obtine jobul respectiv. Premier Global poate furniza solutii de Consiliere in Cariera in Bucuresti sau in alte mari orase din Romania sau din alte tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America, etc.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed