Evaluare Individuala


Descoperim si dezvoltam punctele forte si slabiciunile oamenilor dvs. Cum stiti care sunt oamenii performanti in echipa dvs? Au oamenii dvs planuri de dezvoltare? Stiti in ce directie ar trebui sa se concentreze oamenii dvs pentru dezvoltarea acestora? Aveti oameni cu probleme specifice care trebuie remediate? Cum va decideti pe cine sa promovati sau sa recrutati? Atunci cand faceti o promovare, cum stiti care sunt ariile pe care persoana promovata trebuie sa le dezvolte pentru a face fata cu succes noului rol?


EVALUAREA INDIVIDUALA A PREMIER GLOBAL

La toate aceste intrebari se poate raspunde cu ajutorul Evaluarilor Individuale ale Premier Global. Evaluarile Individuale testeaza oamenii in situatii critice la locul de munca, utilizand o varietate de tehnici printre care simulari de rol sau chestionare de personalitate. Prin completarea unor sarcini care sunt foarte similare cu realitatea de la locul de munca, participantul descopera propriile puncte tari si slabiciuni, sporind angajamentul pentru schimbare. Rezultatele indica performanta unei persoane in comportamente situationale specifice, permitand realizarea rapida si facila a planului de dezvoltare.


VALOAREA SI BENEFICIILE EVALUARII INDIVIDUALE

Evaluarea Individuala este un instrument extrem de util care va aduce valoare si o multitudine de beneficii organziatiei dvs:

1. Testare2. Dezvoltare3. Demonstrare Competente 4. Evaluare Acurata5. Angajamentul pentru schimbare6. Feedback pentru CoachingPROCESUL DE EVALUARE INDIVIDUALA

Mai jos este prezentat Procesul de Evaluare Individuala al Premier Global, care poate fi ajustat in conformitate cu nevoiile si cerintele organizatiei dvs.

Pasul 1: Stabilirea ScopuluiPasul 2: Criteriile de TestarePasul 3: Proiectarea Evaluarii Pasul 4: Comunicarea catre CandidatPasul 5: EvaluareaPasul 6: Feedback si RapoartePasul 7: Revizuire


INSTRUMENETELE EVALUARII INDIVIDUALE

Diferite tehnici pot fi utilizate in Evaluarea Individuala, furnizand rezultate acurate si masurabile. Pe baza nevoilor dvs specifice, mai jos sunt cateva exemple de instrumente si tehnici care pot fi utilizate in Evaluarea Individuala

Chestionare de Personalitate

Acestea pot fi administrate online furnizand informatii despre personalitatea persoanei evaluate si cum influenteaza trasaturile de personalitate, performantele la locul de munca.

Teste de aptitudini

O serie de teste pot fi utilizate pentru a evalua capacitatea intelectuala, furnizand date esentiale, relevante, pentru eficienta la locul de munca.

Simulari de Rol

(cu sau fara actori profesionisti) Participantilor li se expun scenarii dificile de rezolvare a diferitelor probleme, fiind necesar sa demonstreze printr-o simulare cum ar reactiona. Aceasta furnizeaza date esentiale pentru dezvoltare deoarece permite ca discutii reale sa aiba loc pe subiecte si probleme specifice, de exemplu motivarea eficace a angajatilor, etc.

Exercitii

Participantii primesc o serie de emailuri la care trebuie sa raspunda, toate testand diferite aspecte ale performantei la locul de munca. Acest instrument evalueaza capacitatea organizatorica, oferind si posibilitatea de a evalua raspunsurile persoanei atat la probleme tehnice cat si legate relatiile interumane.

Prezentari Strategice

Participantul primeste o situatie de afaceri complexa si ii este cerut sa prezinte o strategie si un plan pentru a o rezvolva. Aceasta este un instrument excelent pentru a identifica competentele analitice si capacitatea strategica.

Inteviu de Competente | Situational

Interviurile sunt realizate luand in considerare capacitatea candidatului de a rezolva probleme dificile la munca. Aceasta este o parte importanta a procesului deorece este singura care se confrunta cu performanta din trecut, de asemenea un factor important al potentialului viitor.NEVOIA DE EVALUARE INDIVIDUALA

Evaluarea Individuala ofera oportunitatea de a evalua aptitudinile unei persoane prin observarea modului in care aceasta se comporta in realitate cu o problema dificila, opozabil unei judecati subiective si teoretice. Permite ca informatiile sa fie obtinute printr-o varietate de tehnici, permitand evaluarea accurata a comportamentelor si aptitudinilor identificate, ajutand atat in dezvoltarea personala a candidatului evaluat dar oferind si organizatiei o buna intelegere a performantele acestuia in ansamblu.

Aceasta solutie este personalizabila situatiei de afaceri (existand si alternativa unei versiuni standard) permitand adaptarea in functie de nevoile si bugetele organizatiei. Rezultatul este o imagine foarte clara a performantei individuale a candidatilor, oferind posibilitatea realizarii unei evaluari si dezvoltari bazate pe informatii acurate si obiective.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed