Feedback 360


Feedback profund de la oamenii care stiu. Chiar stiti exact ceea ce crede echipa dvs despre dvs ca manager? Cat de mult suport simte echipa dvs ca le oferiti? In ce masura se simt valorificati?


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Una dintre cele mai bune cai de a obtine raspunsuri la aceste intrebari este Feedback-ul 360 – unde participantii obtin feedback nu doar din partea superiorilor ci si din partea colegilor, subordonatilor sau chiar a clientilor.

Confidentialitatea respondentilor este intodeauna mentinuta, permitand oamenilor sa ofere adevaratele opinii fara teama de a fi contestati. Rezultatele sunt prezentate sub forma grafica, astfel incat participantii sa poata compara acele arii unde oamenii considera ca exista puncte tari cu acele arii ce pot fi imbunatatite.

Urmatoarele sunt exemple de arii care pot fi imbunatatite prin intermediul coaching-ului.


Asertivitate

Teamwork

Leadership

Organizare

Relationare

Comunicare

Procesul Feedback-ului 360 include urmatoarele etape:


Pasul 1: Identificarea CompetentelorPasul 2: Designul chestionaruluiPasul 3: Rezumat pentru participantiPasul 4: Completarea chestionarelorPasul 5: Obtinerea raportuluiPasul 6: Feedback-ul participantilor

Feedback-ul 360 este eficient in special in urmatoarele situatii: ajutarea persoanelor sa inteleaga modul in care sunt perceputi de echipa, colegi sau manageri; imbunatatirea muncii in echipa printr-o mai buna intelegere a membrilor echipei, identificarea ariilor forte si de dezvoltare, aigurarea realizarii planurilor de dezvoltare bazate pe dovezi puternice din exterior

Feedback-ul 360 poate fi utilizat pentru orice nivel de personal, pentru persoane si echipe. Este un instrument eficient de masurare a performantei, prin prisma faptului ca participantii sunt pregatiti sa fie deschisi si sinceri unii cu altii. Premier Global poate furniza solutii de Feedback 360 in Bucuresti sau in alte mari orase din Romania sau din alte tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America, etc.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed