Ghidul de Cariera Premier Global


Ghidul complet pentru o cariera de succes. Sunteti la inceput de cariera? Aveti dificultati in a obtine un job? Va pregatiti pentru o schimbare in cariera?


Introducere

Echipa Premier Global va va expune un ghid complet care sa faciliteze accederea dvs la o cariera de succes. Va vom prezenta sfaturi pentru a identifica si urma un traseu ascendent in cariera dvs si cum sa realizati un CV de impact, instrumente si modalitati de a identifica oportunitatile potrivite de angajare, sfaturi pentru prezentarea in cadrul interviurilor si cum ar trebui sa va comportati la noul loc de munca.


Cum imi aleg cariera?

Alegerea carierei poate fi pentru multi dintre noi un proces foarte dificil si stresant, in urma caruia, in foarte multe din cazuri ajungem sa realizam ca ceea ce facem in prezent nu este tocmai ceea ce ne dorim. Acest lucru se intampla din cauza unor cauze diverse, printre care cele mai frecvente ar fi presiunile familiei si ale prietenilor, conditionarile financiare, lipsa informarii si neapelarea la un serviciu de Consiliere in Cariera.

Mai jos va prezentam un set de etape pe care echipa Premier Global le considera elementare pentru alegerea carierei:

Pasul 1: Ce conteaza pentru dvs?Pasul 2: Ce aptitudini si competente aveti?Pasul 3: Ce tip de personalitate aveti?Pasul 4: Ce background aveti?Pasul 5: Aveti nevoie de consiliere in cariera?


Cum pot avea un CV de impact?

CV-ul dvs este instrumentul cel mai puternic in a atrage atentia angajatorilor si a obtine un interviu fata in fata cu acestia, astfel incat este indicat ca CV-ul dvs sa intruneasca urmatoarele caracteristici:


Profesionist

Informativ

Pozitiv

Fluent

Formatat

Structurat

CV-ul dvs trebuie sa reflecte expertiza si experienta dvs intr-o maniera profesionista, sa ofere informatii relevante, sa puna accent pe punctele dv forte, sa fie cursiv, fara greseli de formatare si gramaticale si bine structurat. CV-ul trebuie privit ca un instrument de a obtine un interviu si un un job, fiind foarte important ca in urma screening-ului, intervievatorul sa doreasca sa va cunoasca personal. Echipa noastra va pune la dispozitie spre descarcare un Template de CV pe care il puteti utiliza spre crearea CV-ului dvs.Unde gasesc oportunitati de angajare?

Din moment ce v-ati decis asupra job-ului pe care il doriti, considerati ca aveti experienta si expertiza necesare si personalitatea potrivita, aveti un CV executat profesionist, este momentul sa identificati oportunitati de angajare. Echipa Premier Global are o experienta solida in Recrutare, putand sa va recomandam urmatoarele canale unde puteti identifica joburi disponibile:


Agentii de Recrutare

Portaluri de Joburi

Retele de Socializare

Asociatii Profesionale

Conferinte si Evenimente

Pe langa cunostinte sau prieteni care va pot recomanda sa aplicati pentru o anumita companie, exista posibilitatea identificarii de oportunitati de angajare prin trimiterea CV-ului dvs agentiilor de Recrutare, creearea de profiluri pe webportalurile-urile de recrutare si pe retelele specializate precum LinkedIn, afilierea la anumite asociatii profesionale precum si participarea la diferite conferinte si evenimente. Este foarte important sa aveti intiativa si sa abordati chiar dvs anumite companii pentru a va introduce spre o potentiala oportunitate de angajare.Cum trebuie sa ma prezint la interviu?

Interviul este etapa decisiva prin care intervievatorul alege cel mai potrivit candidat pentru un anumita pozitie. Exista numeroase persoane cu CV-uri excelente, experienta si expertiza deosebite insa care nu reusesc sa convinga in cadrul interviului. Echipa Premier Global va ofera cateva sfaturi care sa va asigure succesul in cadrul interviului.

Pasul 1: PregatireaPasul 2: ExersareaPasul 3: PrezentareaPasul 4: Feedback-ulPasul 5: RelatiaCe trebuie sa fac la noul loc de munca?

Un nou loc de munca vine cu responsabilitati noi, colegi noi, cultura organizationala noua si provocari noi. Este foarte important sa incercati integrarea cat mai lina in noua cultura organizationala prin cunoasterea colegilor, a procedurilor, regulilor scrise si nescrise si familiarizarea cu noul mediu. De asemenea trebuie sa demonstrati angajatorului ca alegerea facuta este indreptatita, necesitand indeplinirea obiectivelor, performante la standarde ridicate, spirit de initiativa si proactivitate.


PREMIER GLOBAL INTERNATIONAL

Pentru mai multe informatii despre cum puteti sa aveti o ascensiune in cariera dvs, consiliere in cariera, testare psihometrica, recrutare sau coaching, nu ezitati sa ne contactati.

Despre noi

Premier Global este este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Clientii nostri


Comments are closed