Corrosion & Materials Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Stiinta Coroziunii, Inginer in Materiale, Inginer Metalurgic sau Chimic.

Minim 5 ani experienta in industria de petrol si gaze.


Responsabilitati:

Asista la gestionarea si punerea in aplicare a strategiei de control la coroziune care acopera activitatile de monitorizare a coroziunii, inclusiv raportarea periodica a statutului de integritate a sistemelor si tendințe semnificative sau limitari.

Participa la punerea in aplicare a inspecției si actualizare, in scopul de a stabili strategii / revizuire inspecție.

Initiaza punerea in aplicare a masurilor de prevenire a coroziunii in domenii de coroziune chimica selecție de materiale si sisteme de vopsire, precum si sisteme de izolare.

Revizuirea si interpretarea datelor de monitorizare coroziune / inspecție in baza de date, impreuna cu tendintele si masurile de reducere . Recomanda modificari ale analizei de coroziune a si a programului de monitorizare / control atunci cand este cazul. Se asigura ca toate datele relevante sunt introduse in baza de date.

Participa la revizuirea periodica a materialelor de control la coroziune si a indicatorilor cheie de performanta.

Identifica amenintari majore de deteriorare si asigura limitari de integritate abordate si propune tehnici de diminuare adecvate.

Initiaza activitati directe pentru a sprijini sau ajuta la confirmarea datelor de monitorizare sau rezultatul esecurilor de echipament.

Participa la analiza esecurilor si ofera solutii pentru rezolvarea problemelor.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed