Energy Efficiency Engineer


Cerinte minime:

Absolvent al Universitatii Tehnice, Diploma de Licenta in Inginerie Chimica.

Minim 8-10 ani de experienta in Procese si Operatiuni in Inginerie, minim 5 ani experienta in industria de petrol si gaze. Preferabil in productia LNG.

In scopul de a fi un lider eficient de echipe de ancheta este necesara o cunoaștere larga de practici de lucru in alte tehnici, de inginerie si operatiuni in departamente.

Competențe in domeniul standardelor de protejare si de inginerie sunt esentiale pentru dezvoltarea de modificari ale planului tehnic de sunet.

Cunostinte foarte buna de limba engleza.

Buna comunicare si abilitati excelente sunt necesare.


Responsabilitati:

Inginerul de eficienta energetica este de asteptat sa ia un rol-cheie in consilierea si facilitarea de sprijin ADGAS Das Island GNL vizand maximizarea eficientei energetice prin depanare, optimizare a plantelor, operatiunilor de energie eficienta si detectarea precoce a (potentialelor) probleme cu monitorizare atenta.

Zi de zi prelucreaza operațiuni cu accent pe orientare / optimizare pentru eficienta energetica, reducerea intensității culorilor si depanare.

Sa acționeze ca echipa-lider al grupurilor multidisciplinare pentru a investiga incidentele de plante si practici de lucru cu scopul de a imbunatati performanaa generala DAS Island.

Poate dezvolta program de monitorizare a energiei, care ajuta la monitorizarea performantelor energetice ale plantei.

Mentine o documentatie adecvata si sistem de raportare pentru zona responsabila.

Mentine integritatea tehnica a design-utilitatilor la standarde tehnice necesare si sa aplice strategii de design, care are drept scop un cost minim.

Mentine o legatura eficienta cu alte departamente / directii, cum ar fi inginerie, integritatea si increderea in operatiuni si proiecte.

Antrenor si capabil de a dezvolta personalul pentru a obtine competentele necesare. Identifica atunci cand este necesar un sprijin din partea Consilierilor Tehnici, adica pentru toate progresele din afara competentei ADGAS.

Dezvoltarea si implementarea de constientizare si valorificare a abilitatilor programelor pentru personalul de pe amplasament.

Conduce activitatile de sistem de gestionare a energiei pentru a atinge obiectivele si tintele de organizare.

Planul ISO 50001, sistem de management energetic si de formare a eficientei energetice in intreagul departament.

Creativ si implicat in rezolvarea problemelor.

O atitudine de serviciu bine dezvoltata.

Un jucator de echipa bun.

Sa fie capabil sa lucreze in mod independent si sa isi asume sarcinile de munca.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed