Instrument Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie Electronica sau echivalent.

10 ani de experienta in inginerie de instrumentatie, inclusiv 6 ani in proiecte de dezoltare in industria de petrol si gaze sau rafinarie.

Engleza la nivel avansat.

Cunostinte la calculator.

Responsabilitati:

Efectueaza proiectarea, modificarea instrumentului alocat legat de instalatiile de producție a GNL. Se asigura ca design-ul recunoaște standardele industriale si coduri.

Verifica desene, specificatii si alte documente elaborate de catre contractori / consultanti.

Pregateste declaratia pentru documentele contractului si efectueaza evaluarea tehnica a modificarilor contractate, inclusiv clarificari tehnice pentru ofertanți prin contractare.

Efectueaza ordonarea directa si rezervarea din stoc a tuturor materialelor necesare in vederea modificarii, se asigura ca materiale sunt conforme cu standardele companiei. Efectueaza evaluarea tehnica a ofertelor materiale, inclusiv o clarificare tehnica a ofertantilor din Departamentul de achizitii.

Pregateste pachete de pre-inginerie si bonuri de materiale pentru a ajuta la aranjarea disponibilitatii de fonduri pentru modificarile respective.

Controleaza modificarile si asigura legatura in mod regulat cu productia si departamentele HSE & I pentru a se asigura ca proiectarea de inginerie este acceptabila pentru toti utilizatorii departamentelor.

Asigura legatura in mod regulat cu ingineri, mecanici si departamentele pentru a acoperi necesarul pentru modificari. Acționeaza ca nucleu pentru a asigura un pachet integrat complet inainte de distribuire.

Responsabil pentru colectarea, discutarea si rezolvarea oricaror nereguli sau intrebari care decurg din problemele de aprobare a pachetului de modificare.

Ofera un design si consultanta tehnica pentru desenator superioare si timpul fazei de dezvoltare a modificarii. Efectueaza verificarea finala si evaluarea inainte de a semna documente ca Support Engineer responsabil.

Supravegheaza si dirijeaza inginerii, constructorii pe timpul punerii in aplicare a modificarilor.

Efectueaza controlul inainte de punerea in functiune cu privire la activitatea completata pentru a se asigura de construcție. Continua sa monitorizeze modificarea de la concepție pana la punerea in functiune.

Efectueaza evaluarea ofertelor tehnice si de clarificare tehnica la ofertanți si, in final recomanda ofertantul cel mai de succes din punct de vedere tehnic.

Pregătește foii de calcul cu caietul de sarcini si design pentru achizitionarea de echipamente si accesorii pentru instrumente.

Efectueaza si analizeaza sarcinile prin sitemul de distributie principal.

Efectueaza toate tipurile de calcul ale instrumentelor, cum ar fi dimensionarea cablului, echipamente de dimensionare, scurtcircuite, analiza de sistem de alimentare cu ajutorul software-ului computerizat, cum ar fi EDSA, ETAP.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed