Painting & Insulation Inspector


Cerinte minime:

Inginer Materiale, Inginer Chimist, Diploma de Inginer Mecanic sau echivalent cu certificare de control pe plan international cum ar fi NACE/ERS si minim 8 ani de experienta in domeniu.

5 ani de experienta in functia de inspectie a vopsitului in industria rafinariei petrochimice si petrol.

Engleza la nivel avansat, scris si vorbit.


Responsabilitai:

Inspecteaza toate echipamentele de plante si conductele din cadrul GNL, OAG si plantele IGD pentru a oferi asigurarea calitatii si controlul calitatii tuturor plantelor, precum si alte materiale nemetalice, cum ar fi de izolare / de protectie, refractare si materiale de ignifugare pentru a asigura calitatea intretinerii si integritatii plantelor.

Efectueaza studii complete ale plantelor, in scopul de a initia programe de prevenire speciale cu privire la zonele sensibile, asociate cu durabilitatea, integritatea si protectia oferita de materiale de refractare si de ignifugare.

Ofera o evaluare globala de serviciu a durabilitatii tuturor vopselurilor, sisteme de izolare aplicate si utilizarea de echipament de specialitate pentru pictura / inspectie, interpretarea rezultatelor in cadrul tuturor instalatiilor industriale si a utilitatilor.

Ofera suport tehnic privind selectarea / specificatia materialelor nemetalice, cum ar fi pictura, izolatie si refractare.

Evalueaza integritatea straturilor, izolarii, etc., precum si rapoartele de efecte de coroziune atmosferica.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed