Planning Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie Mecanica sau echivalent .

Experienta de minimum 10 ani in intretinere si activitati de planificare si proiectare legate de reparatie capitala intr-o mare industrie de petrol si gaze si de aplicare a echipamentelor mecanice asociate cu rafinarea petrolului sau industria petrochimica, din care 10 ani in calitate profesionala/ superior (de preferinta de supraveghere capacitate).


Responsabilitati:

Bine familiarizat cu planificarea si programarea de pachete Primavera P3E; MS Project; SAP pentru proiectele de intretinere si reparare capitala.

Asigura legatura cu personalul de operatii si intretinere in continutul muncii, identificarea resurselor si materialelor / pieselor de schimb, ofera consiliere de management.

Monitorizarea, coordonarea si raportarea progreselor inregistrate de management in timpul executiei lucrarilor de zi cu zi.

Date din inregistrarile de la furnizor, actualizarea inregistrarilor de intretinere, revizuirea calificarilor tehnice, materiale de revizuire; documente tehnice de oferte minore; pregatiri rapoarte de cost.


Daca doriti sa aplicati pentru aceasta pozitie, trimiteti un email cu CV-ul dumneavoastra la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei in titlul emailului.


Comments are closed