Plant Inspection Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie Mecanica sau 3 ani de experienta dupa 12 ani de scoala.

Minim 10 ani de experienta intr-o funcție de inspecție a plantelor din rafinarea petrolului si industria petrochimica, inclusiv experienta in controlul de inspectie a plantelor de echipamente statice si inregistrari.

Engleza la nivel avansat.


Responsabilitati:

Inspecteaza si evalueaza starea echipamentelor fixe GNL Plant, cu frecventa impusa, in conformitate cu constructia ASME, API, AWS,rapoarte scrise cu privire la constatarile si recomandarile sale, recomandari de reparatii la Departamentele.

Controaleaza si aproba modificari ale unei structuri asociate cu instalatii si echipamente, in conformitate cu procedurile companiei.

Efectuarea unui control pe structura de otel a plantelor, grilaje, acoperisuri / copertine, si cabine de operator, pentru intreg complexul GNL, intr-o bază de inspectie programata sa reflecte obiectivele orientate RBI.

Ofera un serviciu de inspectie pentru revizuirea supapelor de siguranta de presiune, conducta de munca, fabricarea, etc., inclusiv teste de duritate, detectarea si examinarea radiografica cum ar fi controlul calitatii.

Sfaturi si recomandari necesare pentru reparatii sau inlocuiri la instalatii si echipamente defecte, efectueaza inspectii suplimentare, dupa lucrarile de reparatii pentru a se asigura de conformitatea cu standardele si codurile aprobate.

Exercita alte atributii conexe, cum ar fi pastrarea la curent cu noile metode tehnice de control, in special in domeniul de control nedistructiv, efectuarea de inspectie si certificare a tuturor formelor de ridicare si mașini de ridicat, etc.

Infiinteaza si coordoneaza implementarea si menținerea sanatatii si sigurantei.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed