Process Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie Chimica.

6 ani de experienta in inginerie chimica, tehnologie si energie.

Engleza la nivel avansat.

Cunostinte la calculator.


Responsabilitati:

Monitorizeaza performanta planului, ofera servicii tehnice altor divizii in mod regulat. Include identificarea problemelor si prezentarea rapoartelor cu recomandari pentru o solutie fiabila si sigura.

Ofera consultanta in vederea rezolvarii unei probleme de serviciu. Include studii legate de procesul de problemele initiate de catre el. Pregateste programele de testare sau verificare a capacitatii, analizeaza rezultatelor si prezentarea de recomandari pentru solutii si pregatirea fisierelor tehnice. Pot fi atribuite unuia sau mai multor ingineri pentru a lucra cu el la un proiect. Efectueaza conservarea energiei si auditurile.

Ofera un serviciu in procesul de proiectare pentru modificari si echipamente noi, comentarii modificarile propuse si recomanda aprobarea de modificai. Efectueaza verificari de inginerie a proceselor riguroase care sa asigure standarde de proiectare conform cerintelor tehnice de siguranta.

Actioneaza ca o sursa de referinta la alte diviziuni. Tine legatura cu productia si intretinerea instalatiilor, sa furnizeze informatii tehnice solicitate, sugerand o imbunatatire in domeniul lor de activitate si asistenta.

Testarea si analiza rezultatelor de rutina din laborator, identificarea si analiza abaterilor si tendintelor neobisnuite, interpretarea motivelor in ceea ce priveste productia si prezentarea raportulului concludent.

Exercita alte atributii conexe sau similare, atribuite, cum ar fi mentinerea de date ale instalatiei GNL si utilitatilor. Se pregatesc rapoarte saptamanale / lunare cu privire la activitatile sale.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed