Rigging Supervisor


Cerinte minime:

Minim o diploma in industria civila, constructii sau echivalent.

Necesar un certificat in CITB (avansat) sau echivalent.

Minim 10 ani de experienta in A minimum of 10 years experience in tachelaj, ridicarea si transportul in industria de petrol, rafinarie si petrochimie, inclusiv cel putin 3 ani de experienta de supraveghere sau pozitie superioară.

Engleza la nivel avansat. Scrierea de rapoarte tehnice.

Cunostinte in domeniul IT foarte bune.

Buna cunostinta a rapoartelor tehinice si interpretarea acestora.


Responsabilitati:

Candidatul de succes trebuie sa aiba experienta in conducerea, coordonarea si controlul activitatilor pentru a se asigura ca toate operatiunile de transport necesare pentru instalatie GNL si facilitati asociate sunt efectuate in conditii de siguranta, in conformitate cu standardele prescrise de calitate si la costul cel mai avantajos.

Coordoneaza derularea muncii de zi cu zi. Include planificarea si programarea lucrarilor de rutina.

Asigura calitatea muncii. Inclusiv ridicarea manuală, macara de ridicare greutati, reglaj de rutina si de transport, etc.

Transmite in scris si electronic rapoarte privind calitatea serviciilor sefului pentru a asigura o alocare corecta a fortei de munca si a costurilor materialelor, etc.

Ofera oportunitati de dezvoltare, traininguri pentru angajati.

Tine traininguri pentru cetatentii UAE conform standardelor ADNOC.

Capabilitatea de a coordona si de a comunica pozitiv cu diferite departamente pentru a furniza servicii adecvate pentru clientii.

Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed