Senior Electrical Engineer (Project Division)


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie la o Universitate acreditata.

Minim 15 ani de experienta in companiile de petrol si gaze, inclusiv 10 ani de experienta in managementul proiectelor majore de petrol si gaze.

Experienta cu calculatorul, Excel, MS Project, Power Point, etc.

Engleza la nivel avansat, scris si vorbit.


Responsabilitati:

Efectueaza proiectarea designului instalatiilor electrice. Se asigura ca designul corespunde standardelor industriale.

Verifica desene, specificatii si documente elaborate de consultanti si contractori .

Pregateste declaratiile necesare pentru documentele contractelor si realizeaza evaluarea tehnica a modificarilor, inclusiv clarificari tehnice pentru ofertanti.

Efectueaza ordonarea directa și rezervarea din stoc a tuturor materialelor necesare, se asigura ca materiale sunt conforme cu standardele companiei. Efectueaza evaluarea tehnica a ofertelor materiale, inclusiv o clarificare tehnica a ofertantilor prin Departamentul de achizitii.

Poate organiza sedinte urgente.

Responsabil pentru clarificarea intrebarilor si rezolvarea problemelor.

Pregateste HAZOP P&ID si introduce propunerea comitetului HAZOP pentru studiul de operabilitate HAZARD. Se implica activ in procedurile HAZOP si in caz de absenta, il inlocuieste pe Senior Electrical Engineer.

Pregatește constatari, modificari si propuneri ale planului. Introduce propunerea si descrie rezultatele HAZOP echipei de managemenet la intalnirile HSE Review.

Defineste domeniul de aplicare ale fiecaruei diviziuni implicate pe tot parcursul etapei de pre-punerea in functiune a proiectelor.

Asista si directioneaza inginerii, constructia si personalul pe tot parcursul proiectului.

Participa la controlul proiectului inainte de punerea in aplicare a acestuia, urmareste evolutia proiectului.

Efectueaza evaluarea ofertelor tehnice si de clarificare tehnica la ofertanți si, in final recomanda ofertantul cel mai de succes din punct de vedere tehnic.

Pregateste caietul de sarcini si design pentru achiziționarea de echipamente electrice si accesorii.

Efectueaza si analizeaza sarcinile prin retea.

Efectueaza toate tipurile de calcul electrice, cum ar fi dimensionarea cablului, echipamente de dimensionare, scurtcircuite, analiza de sisteme de alimentare cu ajutorul software-ului computerizat, cum ar fi EDSA, ETAP etc.

Coordoneaza activitati legate de executia proiectului pentru a se asigura ca toate lucrarile de proiectare sunt in conformitate cu standardele / cerintele companiei.

Coordoneaza cu divizia das realizarea lucrarii si punerea in aplicare ulteior a acesteia.

Asigura legatura cu inginerii, operarea, intretinerea, sanatate, siguranta, mediu si integritatea diviziunilor pentru a se asigura ca toate lucrarile electrice este acceptabile in proiecte si respecta standardele de siguranta ale companieisși alte coduri si practici aplicabile..

Coordoneaza elaborarea de contracte in conformitate cu cerintele pentru proiecte si modificarile electrice aprobate. Participa la intalniri pre licitatie, discutii, evaluari ale sumelor licitate, negocieri, etc. Coordoneaza, planifica, programeaza si executa progresul acesteia.

Supravegheaza si participa la prepararea materialelor si face estimari de costuri de munca, prezinta o propunere cu totul dezvoltata, care include costurile totale.

Contracte de intretinere cu furnizorii, furnizorii si producatorii, dupa cum este necesar, pentru dezvoltarea, executia, administrarea sau urmarire modificarilor si proiecte mici.

Aranjeaza si revizuieste desene, documente, sarcini, etc. de munca electrice pregatite pentru companie de agentii / grupurile de proiect externe./p>

Ofera oportunitati de formare si dezvoltare a angajatilor sub conducerea sa (cu accent pe Nationals UAE) si evalueaza progresul lor. Aceasta include formarea de locuri de munca, consiliere si delegare de munca adecvata.

Alte atributii similare sau inrudite ca atribuite, cum ar fi pregatirea estimarilor pentru propunerile bugetare anuale, de consiliere cu privire la selectarea de echipamente, etc.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed