Senior Integrity Engineer


Cerinte minime:

Diploma de Licenta in Inginerie Metalurgica, materiale, chimica.

10 ani de experienta in domeniul coroziunii si analiza metalurgica, in industria petrolului si gazelor, cu o buna cunoaștere de lucru din productia de gaze, din care cel putin 5 ani de experienta in activitatile de realizare a investigatiilor metalurgice din defectarea echipamentelor CP, potentialul studiu al sistemului CP si aplicarea pe teren a controlului intern coroziunii si instalatii si echipamente, cunostinte de aplicare, controlul si cunoasterea procedurilor . Cunostinte de calculator, de preferinta, sa se familiarizeze cu sistemul SAP.

Engleza la nivel avansat.


Responsabilitati:

Coordoneaza gestionarea si implementarea strategiei de control la coroziune care acopera activitatile de monitorizare a coroziunii, inclusiv raportarea periodica a statutului de integritate a sistemelor si tendințe semnificative sau limitari.

Coordoneaza riscul de implementare si actualizeaza, stabileste strategii de control / revizuire.

Verifica eventualele amenintari majore de deteriorare si asigura limitari de integritate sunt abordate si propune tehnici de diminuare adecvate.

Coordoneaza si interpretarea datelor de monitorizare coroziune / inspectie in baza de date, impreuna cu tendintele si masuri de reducere. Recomanda modificari ale analizei de coroziune programul de monitorizare / control atunci cand este cazul.

Verifica sursa problemelor aparute si genereaza solutii pentru acestea.Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.

Comments are closed