Senior Planning Engineer (Projects)


Cerinte minime:

Absolvent al facultatii de Inginerie sau echivalent.

Minim 12 ani de experienta in Control Proiecte in industria petrol si gaze, rafinarie, petrochimice.

Engleza la nivel avansat, scris si vorbit.

Cunoasterea programelor PRIMAVERA P6, PERTMASTER.


Responsabilitati:

Stabilirea de programe realiste pentru proiectele si punerea in aplicare a masurarii progresului cele mai eficiente si adecvate sisteme prin Consultanti si Contractorii de raportare pentru a permite monitorizarea eficienta a progreselor, care este esențiala pentru a asigura finalizarea proiectului la timp.

Pregatirea, actualizarea si mentinerea de sisteme si proceduri referitoare la planificarea proiectului. și programare, masurare, raportarea si certificarea progresului in conformitate cu cerintele companiei, etc.

Asigurarea ca toate cerintele de control ale proiectului sunt incorporate in mod adecvat in Licitatii / acordurile pentru diferite proiecte.(PRE-FEED, FEED, EPC, PMC, etc.).

Revizuirea ofertelor tehnice referitoare la Control Proiect si sa se pregateasca partea relevanta a Raportului de Evaluare tehnica, precum si de a finaliza portiunea relevanta a documentului in urma atribuirii.

Analiza detaliata si analiza tuturor prezentarile de la PRE-FEED, FEED, EPC, Antreprenori PMC / Consultanti in cursul primei etape de punere in aplicare referitoare la planificare, programare, masurare, raportare, analiza de risc, productivitate luand in considerare cerintele Acordului.

Verificarea progresului fizic lunar cerut de consultanti si contractori pentru efectuarea platii.

Evaluarea, analiza si raportarea progreselor, identificarea zonelor de interes pentru finalizarea proiectului si oferirea de consultanta pentru coordonatorii proiectului.

Desfasurarea de resurse pentru determinarea caracterului adecvat pentru realizarea graficelor de finalizare, pe baza ratelor de productivitate si imbunatatiri recomandate in cazul in care este necesar.

Cereri de variatie, de prelungire a duratei de proiectare facute,pregatirea de recomandari adecvate pentru administratie, spre aprobare.

Analizarea continua a riscurilor si atenuarea acestura prin masurile identificate de consultanti.

Coordonarea cu proiectele PMC, EPC pentru a asigura aderarea la procedurile de control a proiectului si alte cerinte pe toata durata proiectului pentru a realiza implementarea cu succes a proiectului.

Experienta cu programele PRIMAVERA P6 & PERTMASTER. Cand este necesar, trebuie incarcata planificarea resurselor folosind P6.

Pentru a participa la dezvoltarea Balanced Score Card trebuie sa raportezi in mod regulat realizarile.

Prezentarea raportului conducerii proiectului.


Daca doresti sa aplici pentru aceasta pozitie, trimite CV-ul la adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pe care o doresti in titlul emailului.


Comments are closed