Raspunsuri Intrebari FrecventeCe oferta de joburi are Premier Global?

Premier Global colaboreaza in prezent cu numeroase companii importante din domeniile petrol si gaz, inginerie, proiectare, constructii,etc. in locatii precum Arabia Saudita, Qatar, Kuwait, UAE, Kazakhstan, China, Coreea de Sud si Europa.

Printre clientii Premier Global cu joburi curente active se numara Saudi Aramco, KazMunayGas, Chevron, Hyundai E&C, Atkins, etc. Pentru a vizualiza toate joburile deschise de Premier Global, descrierea proiectelor si a pozitiilor si modalitati de aplicare, puteti accesa sectiunea de Joburi Disponibile

Care sunt beneficiile pentru a aplica CV-ul dvs la Premier Global?

Premier Global are o reputatie excelenta in randul clientilor importanti din industria de petrol si gaz si EPC si a candidatilor ca o agentie de recrutare eficienta, prompta, orientata spre oameni cu profesionisti experimentati, integri si devotati.

Suntem printre liderii de piata din Romania si Europa de Est in ceea ce priveste amploarea proiectelor de recrutare si volumul de pozitii libere deschise. Veti beneficia de informatii complete, profesionalism, seriozitate, promptitudine si numeroase oportunitati de angajare.

Cum pot sa aplic la un job care ma intereseaza?

Daca considerati ca profilul dvs profesional se potriveste joburilor deschise de Premier Global sau doriti sa ne trimiteti CV-ul dvs pentru a va avea in baza noastra de date, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de aplicare

Puteti sa ne trimiteti CV-ul dvs pe adresa de email contact@pgrom.com cu mentiunea pozitiei pentru care aplicati in titlul emailului.

Cine ma va tine la curent cu aplicatia mea?

Aplicatia dvs va fi procesata si inregistrata unul din specialistii nostri, care va va tine la curent cu statusul aplicatiei dvs, oportunitati de angajare si alte informatii relevante.

Pentru a verifica statusul aplicatiei dvs sau a afla informatii despre anumite proiecte, puteti sa ne contactati pe adresa de email: contact@pgrom.com.

Cand primesc feedback?

Echipa noastra va incerca sa va tina la curent cu statusul aplicatiei dvs si veti fi contactat in momentul in care exista o oportunitate concreta de a avea un interviu telefonic, Skype sau fata in fata cu clientii Premier Global.

Pentru a verifica statusul aplicatiei dvs, puteti lua legatura cu Team Leader-ul departamentului de Recrutare in Premier Global: contact@pgrom.com

Cum se tin interviurile cu compania-client?

In functie de preferintele clientilor nostri, vom organiza fie interviuri telefonice sau Skype fie interviuri fata in fata prin intermediul campaniilor de recrutare pe care le organizam atat in Romania cat si in diferite locatii din Europa sau din regiunea clientilor nostri.

Echipa noastra va va informa cu privire la aspectele logistice, de infrastructura si comunicare pentru a asigura buna desfasurare a interviurilor. In urma interviurilor, veti fi informat pe loc sau la scurt timp cu privire la feedback iar daca acesta va fi unul pozitiv de ambele parti, se va incepe procedura de mobilizare.

Care este procesul de mobilizare?

Daca in urma interviului cu clientii Premier Global, sunteti selectat, echipa noastra va demara procesul de mobilizare care consta in semnarea contractului dintre dvs si compania-client, legalizarea documentelor dvs, obtinerea vizelor de munca, analize medicale, rezervarea biletelor de avion, oferirea de informatii detaliate, inclusiv training cultural si de orientare daca este nevoie.

In functie de tara in care activeaza clientii nostri, procesul de mobilizare dureaza de la 2 saptamani pana la 1 luna. Echipa noastra va va asista pe tot parcursul procesului pentru a facilita mobilizarea dvs in locatia clientului nostru si a ne asigura de securitatea si siguranta dvs deplina.

Care sunt beneficiile financiare si rotatia?

Fiecare client al Premier Global ofera pachete contractuale diferite in functie de proiect, locatie, pozitie si industrie. Premier Global se va asigura ca veti beneficia de cele mai bune oferte financiare, asigurare, acomodare, beneficii non-financiare, decontare cheltuieli si rotatii convenabile din partea clientilor nostri.

Clientii nostri ofera pachete salariale atractive cu multiple beneficii financiare si non-financiare, contracte permanente, relocare, family status, single status, rotatii 28/28, 56/28, 84/28, etc. Ofertele se realizeaza in functie de plafonul pentru fiecare pozitie, experienta candidatului, diplome, certificari si locatia de lucru.

Exista anumite costuri pe care trebuie sa le acopar?

Fiecare proiect este unic insa incercam pe cat posibil sa minimizam pe cat posibil eforturile si costurile candidatilor. Astfel exista proiecte unde toate cheltuielile sunt acoperite integral de catre compania-client sau proiecte unde candidatii trebuie sa acopere anumite costuri minime cu legalizarea documentelor sau transportul din orasul de resedinta catre Bucuresti pentru aplicarea pentru Viza, etc. In cazul in care exista, acestea vor fi agreeate odata cu semnarea contractului.

Premier Global nu percepe si nu va percepe niciodata comisioane, beneficii materiale sau financiare din partea candidatilor pentru angajarea acestora in cadrul companiilor noastre client.


Comments are closed