RECRUTARE IT ( SOFTWARE DEVELOPMENT )


Premier Global este o companie Romano-Britanica de consultanta in Resurse Umane cu sediul in Bucuresti, Romania. Avem atat o excelenta expertiza in furnizarea serviciilor de recrutare, dezvoltare si evaluare cat si o deosebita flexibilitate in adaptarea la cultura organizationala si nevoile specifice ale clientilor nostri.

Toate serviciile Premier Global International sunt realizate dupa nevoile specifice ale clientilor nostri si sunt intodeauna furnizate intr-un mediu profesionist si interactiv oferind maximum de impact si relevanta pentru echipa dvs., asigurand profitabilitate si eficienta la cele mai inalte standarde.

Compania Premier Global furnizeaza servicii de inalta calitate, avand o atitudine profesionista in relatia cu clientii. De-a lungul timpului, am colaborat cu numeroase companii avand domenii diferite de activitatea, precum: IBM, Banca Transilvania, Heidi, Heineken, Nestle, Mercedes Benz, Idea Perpetua, Ambasada Marii Britanii in Bucuresti, Ambasada Canadei, Rompetrol, British Petroleum (BP), Saudi Aramco, ATKINS, Chevron, ADNOC, Fundatia Principesa Margareta, etc.

Industria IT din Romania a ajuns unul dintre sectoarele cele mai importante din economia tarii. Piata interna din Romania a crescut foarte mult in ultimii ani, specialisti estimeaza ca se va inregistra o crestere de 4,6% pentru anul in curs.
De asemenea, in ultimii ani, sectorul IT a fost sectorul care a inregistrat cele mai multe angajari ajungand sa detina un procent de 5,7% din PIB-ul tarii noastre, in anul 2015.

In procesul de recrutare, echipa noastra foloseste cele mai moderne tehnici si metode in selectarea candidatilor potriviti profilului cerut de catre dvs.

De-a lungul timpului, echipa noastra de consultanti s-a specializat in desfasurarea campaniilor de recrutare (incluzand, dar fara a ne limita la) industria IT pentru pentru urmatoarele pozitii: Senior Software Developer, Senior Developer WPF .NET, PL/SQL Developer, ASP.NET Developer, Senior Software Developer C# .NET, Java Developer, JavaScript Developer, QA Engineer, PHP Developer, IT Security Consultant, Software Development Engineer, Web developer, Java Core Developer, PL/SQL Developer, CAD/CAM Software Applications Engineer, C# Developer, BI Developer, Node.JS Developer, Business Analyst, Backend Developer, Linux C Developer, Drupal Web Developer, Business Developer, etc.

Domeniile de expertiza Back-End si Front-End sunt urmatoarele: JAVA, Node, HTML, C#, Java Script, PHP, Angular, SQL, Ruby, CSS, ASP, Perl, Python, Visual Basic, R, GO, C++, Scala, etc.

In cadrul companiei noastre, procesul de recrutare implica:

1. Identificarea cerintelor clientului

Pentru a putea incepe procesul de recrutare este necesar sa aflam nevoile si cerintele dvs. prin construirea profilului candidatului care sa corespunda nevoilor dvs.: cunostinte, abilitati, personalitate, capacitatea de a se adapta noului mediu de lucru.

2. Promovarea campaniei de recrutare

Compania Premier Global asigura promovarea proiectului de recrutare al companiei dvs. prin intermediul instrumentelor de promovare: Social Media, portaluri de job-uri, forumuri specifice domeniului IT, motoare de cautare, etc.

3. Interogarea bazei de date existente

Compania Premier Global detine o baza de date vasta in ceea priveste profilul candidatilor din industria IT/Software Development, fiind in contact cu numerosi profesionisti pentru nivelurile Junior, Senior si Management care detin competente excelente si o motivatie ridicata.

4. Head Hunting

Confidentialitatea este elementul principal in cadrul companiei Premier Global. Echipa noastra desfasoara in prealabil o cercetare despre potentiali candidati care corespund profilului cerut de catre clienti, urmand mai apoi contactarea direct a candidatilor respectivi.

5. Intervievare

In cadrul companiei noastre, procesul de intervievare al candidatilor se realizeaza prin mai multe mijloace si anume: interviul telefonic, interviul fata in fata, evaluarea competentelor lingvistice: limba engleza, franceza, germana (in functie de cerintele clientilor), testarea competentelor tehnice si evaluarea acestora prin intermediul testelor psihometrice, etc.

6. Integrarea in cultura organizationala

Vom realiza training-uri pentru facilitarea integrarii din mediul organizational curent in noua cultura organizationala asigurandu-ne de o inductie facila a candidatilor selectati.


Avantajele colaborarii cu specialistii nostri in procesul de recrutare al candidatilor potriviti cerintelor dvs:

1. EFICIENTA

In alegerea candidatului care corespunde cel mai bine profilului cautat de catre dvs., echipa noastra da dovada de rapiditate si eficienta. Veti beneficia de o atentie sporita din partea noastra consolidand relatia consultant-client intr-una de parteneriat.

2. EXPERIENTA

Compania are o experienta de 10 ani in domeniul Recrutarii. Echipa noastra de consultanti s-a specializat in desfasurarea campaniilor de recrutare (incluzand, dar fara a ne limita la) industria IT si industria petrol si gaze.

3. REPUTATIE

Avem consultanti de top cu experienta internationala semnificativa in Romania, Europa de Est, Orientul Mijlociu, capabili sa furnizeze servicii de Recrutare, Evaluare si Coaching, la cele mai inalte standarde.

4. ECHIPA

Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de recrutare profesionista care va lucra exclusiv pentru proiectul dvs. oferindu-va o multitudine de beneficii.

5. FLEXIBILITATE

Indiferent de cerintele clientilor nostri, experienta si expertiza ne permite furnizarea solutiilor la un nivel ridicat de flexibilitate, facand posibila adaptarea resurselor la cerintele clientilor pentru un maxim de eficienta si eficacitate.

6. COMUNICARE

Utilizarea celor mai noi instrumente de promovare a proiectelor dvs. de recrutare, precum si comunicarea eficienta cu departamentul de resurse umane al companiei dvs. Respectarea deadline-urilor, servicii de inalta-calitate.


Clientii nostri

Serviciile noastre

Recrutare

Centre de Evaluare

Coaching

Feedback 360

Testare Psihometrica

Consiliere in cariera


Despre noi

Premier Global este o companie Romano-Britanica de Consultanta in Resurse Umane cu o considerabila experienta internationala in a furniza servicii de Recrutare, Coaching si Evaluare catre importante organizatii multinationale.

Echipa Premier Global va sta la dispozitie pentru mai multe informatii privind procesul de recrutare din cadrul companiei noastre.

Comments are closed